somon dna izmir

SOMON DNA

Saf hyalüronik asit ve somon balığı spermlerinden elde edilen DNA moleküllerinin, ciltte yenileme amacıyla kullanılan cilt gençleştirme yöntemidir.

Yaşlanma, güneş, sıcak soğuk, sigara ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin ciltteki olumsuz etkilerini onarmak ve yaşlanma sürecini yavaşlatmak amaçlanmaktadır.

SOMON DNA’ NIN FAYDALARI NELERDİR?

Somon DNA,fazla miktarda hyaluronik asit ile birlikte cilde verildiğinde cildi nemlendirir. Cilt daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşur. En önemli etkisi ise kollajen yapımını ve yenilenmeyi tetiklemesidir. Uygulamadan 3-4 ay sonra cilt daha da sıkı ve gergin bir hale gelmektedir.

SOMON DNA’YI KİMLERDE TERCİH EDİYORUZ?

Somon DNA, şikayeti olsun olmasın her kişiye ve her cilt tipine uygulanabilecek bir tedavidir. Yaşlanma sürecini yavaşlatmak, var olanı korumak hatta hücre yenilenmeyi uyarmak isteyen kişilere uygulanır. Bunun yanında nemlendirme etkisi sayesinde kuruluk şikayeti olan kişilerde, dolgu yaptırmak istemeyen ama hafif volüm artışı, lifting ve yenilenme isteyen kişilerde tercih edilebilir.

SOMON DNA KİMLERE UYGULANAMAZ?

Emzirenlere, gebelere, daha önce somon DNA içeriklerine karşı allerji geliştirenlere, uygulama alanında deri enfeksiyonu olanlara ve kanama bozukluğu olanlara uygulama yapılmaz.

SOMON DNA KAÇ SEANS VE NE ZAMAN YAPILMALIDIR?

Somon DNA, mevsim geçişlerinde olmak üzere yılda iki defa yapılmalıdır. Somon DNA tedavisi 10-14 gün aralıklarla 4-6 seans önerilmektedir. Somon DNA etkisini 3. seanstan sonra göstermeye başlar.

Somon DNA nasıl uygulanır?

Uyuşturucu krem sonrası minik enjeksiyonlarla uygulama yapılır. Enjeksiyon noktalarında beliren minik kabarcıklar saatler içinde kaybolur. Nadiren kanama ve morarma görülebilir.